Dankjewel voor je aanvraag van mijn e-book ‘In 4 stappen meer helderheid over emoties’

Het e-book is nu onderweg naar jouw mailbox. Maar voordat je daar naar toe gaat, heb ik iets tofs voor je, namelijk….

Mijn ONLINE RETRAITE voor 17,- ipv 77,-!

te volgen op een moment dat het jou uitkomt

Geen dure reis naar Ibiza (alhoewel dat ook leuk kan zijn ;-), niet lang en ver van huis dus geen oppas nodig of vrije dagen die je op moet nemen.

Ik laat je ervaren dat een retraite eenvoudig en tegen hele lage kosten kan en toch grote impact kan hebben. Gewoon thuis in je eigen omgeving op een moment dat het jou uitkomt. En wil je er een geweldige ervaring van maken, dan kun je natuurlijk ook een hutje op de hei of aan zee boeken en dan deze retraite doen! Of je spoort je vriendinnen aan om ook deze retraite aan te schaffen en maakt er een vriendinnenweekend van. Heel veel mogelijkheden om dat momentje voor jezelf te pakken!

Middels video en audio begeleid ik je in jouw reis van ongeveer 4 uur. Het enige dat jij hoeft te doen is zorgen dat je deze tijd ongestoord alleen kunt zijn.

In deze retraite ga je jouw hart en intuïtie inzetten om antwoorden te krijgen op vragen als ‘waar sta ik nu in m’n leven en waar wil ik naar toe, hoe gaat het met mij en mijn emoties, welke stap wil ik gaan zetten en wat heb ik daarbij nodig?’

Voel jij nu een ‘yes, dit is gaaf!’?

Op mijn website is deze retraite te koop voor 77 euro. Jij kunt hem nu aanschaffen voor 17 euro.

Let op: dit aanbod is alleen nu verkrijgbaar. Als je deze pagina sluit, is ‘ie weg.

© Susan van Asten 2023 | Algemene voorwaarden | Privacyverklaring | Fotografie Zuiverfotografie