gratis masterclass

Laat emoties niet langer dwars zitten!

en krijg 10x sneller grip op jouw emoties

Ben jij dit?

“Nou, dat zou ik zo niet doen hoor”, zegt je collega met bitse stem. Je voelt haar oordeel en jij slaat meteen dicht en kunt geen woord uitbrengen. En jeetje, wat baal je daar van. Waarom raakt dit je zo? Waarom kun je niet gewoon zeggen dat zij dat mag vinden, maar dat jij het op jouw manier doet?

Het gaat even niet zo lekker met je zoon en je belt de moeder van een vriendje op om te zeggen dat je hij vanavond niet gaat trainen. Je stem begint meteen te trillen als je haar aan de telefoon hebt. “Nee, niet nu”, denk je. “Niet gaan huilen. Dadelijk vindt ze me een labiele moeder. Waarom moet ik überhaupt huilen? Ik kan toch gewoon zeggen dat het even niet zo lekker gaat? Punt!”

“Heb je m’n fiets niet klaar staan? Dadelijk kom ik te laat op school!”, snauwt je puberdochter. “Nou zeg, als je zo tegen me praat doe ik helemaal niks meer voor je. Dan bekijk het maar.”, schreeuw je terug. En boos fietst je dochter naar school zonder iets te zeggen. En meteen voel je je schuldig. “Hoe kan zij nou leren om rustig te blijven als iets niet lukt als ik dat nog niet eens kan? Pfff zeg….”.

Al die stomme emoties die je steeds weer lastig vallen. Je bent hier helemaal klaar mee!
Dit is niet wie je bent. En dit is niet wat je wil.

  • Waarom klap je in sommige situaties helemaal dicht?
  • Waarom komen tranen op de meest ongelegen momenten naar boven?
  • Waarom reageer je soms zo explosief, vooral thuis, bij de mensen die je het meest liefhebt?

En elke keer denk je weer ‘de volgende keer dan …’ Want je weet prima hoe het moet. Even ademhalen en dan rustig reageren. Maar om de een of andere reden krijg je het knopje niet omgezet.

Ontdek in deze Masterclass waarom jou dit nú nog niet lukt. Ontdek het ‘ontbrekende puzzelstukje’. Iets wat niemand jou vertelt over emoties en wat je niet geleerd hebt op school, waardoor het ook niet zo gek is dat emoties jou telkens ’te grazen nemen’. 

Ontdek in deze Masterclass hoe jij weer de baas wordt over je emoties, in plaats van emoties de baas over jou.​ Zodat jij niet meer dichtklapt en wél kunt reageren wanneer je geraakt wordt. Zodat jij tranen er kunt laten zijn als ze komen (en daardoor komen ze juist veel minder!) en waardoor je thuis wél de rust kunt bewaren en niet zo explosief reageert.

© Susan van Asten 2023 | Algemene voorwaarden | Privacyverklaring | Fotografie Zuiverfotografie