Online retraîte

 

Yes, ik heb iets heel tofs voor jou.

Een ONLINE RETRAÎTE die je helemaal zelf kunt volgen, op een moment dat het jou uitkomt!

Geen dure reis naar Ibiza (alhoewel dat ook leuk kan zijn ;-), niet lang en ver van huis dus ook geen oppas of toestemming van je partner nodig.

Ik laat je ervaren dat het eenvoudig en tegen een heel aantrekkelijke prijs kan. Gewoon thuis in je eigen omgeving op een moment dat het jou uitkomt. Of misschien boek je wel een B&B of andere fijne locatie. Ik laat je ervaren dat ook deze manier veel impact heeft en jou in beweging zet op weg naar meer voldoening en balans in je leven.

Een retraîte is niks meer of minder dan een reis naar binnen om je eigen antwoorden te vinden. Maar laat dat nou juist zo lastig zijn om dit zelf te doen. Want waar begin je en wat moet je dan eigenlijk doen? En als je eenmaal begint leiden gedachten je telkens af. De reis naar binnen maak je juist doordat iemand je begeleid met zijn/haar stem en opdrachten.

En daarom heb ik voor jou een online retraîte programma gemaakt, zodat het ook voor jou nu al mogelijk is om een retraîte te volgen. Hoe tof is dat!

Middels video en audio begeleid ik je in jouw reis van ongeveer 4 uur. Het enige dat jij hoeft te doen is zorgen dat je deze tijd ongestoord alleen kunt zijn. Thuis of op een andere fijne plek.

In deze retraîte ga je jouw hart en intuïtie inzetten om antwoorden te krijgen op vragen als ‘waar sta ik nu in m’n leven en waar wil ik naar toe, hoe gaat het met mij en mijn emoties, welke stap wil ik gaan zetten en wat heb ik daarbij nodig?’

Voel jij nu een ‘YES, DIT IS GAAF’

Dan heb ik nu een super mooi aanbod voor je.

Jij kunt hem nu aanschaffen voor 77 euro.

Je krijgt een jaar lang toegang. Zo heb je ruimschoots de tijd om zelf een geschikt moment uit te zoeken én je kunt hem zelfs zo vaak herhalen als je wilt.

Ga de reis met jezelf aan en creëer een diepere verbinding met jezelf.

 

Eerdere deelnemers zeiden het volgende na afloop:

Ik kan nu al beter loslaten en heb meer duidelijkheid in welke kant ik op wil. Super fijn!

Eveline (42 jaar)

Ik voel weer contact met mijn innerlijke kracht en wijsheid. Dankjewel voor de mogelijkheid om op deze manier deel te nemen.

Hellen (53 jaar)

Mooie oefeningen om mee aan de slag te gaan én om vaker te herhalen! Je stem is prettig om naar te luisteren. Dat helpt ook. En dat je uitgenodigd wordt om naar buiten te gaan vond ik heel goed. Ik heb er echt van genoten.

Tanja (45 jaar)

© Susan van Asten 2023 | Algemene voorwaarden | Privacyverklaring | Fotografie Zuiverfotografie