Online retraite

 

Yes, ik heb iets heel tof voor jou.

Een online retraite die je helemaal zelf kunt volgen, op een moment dat het jou uitkomt!

Geen dure reis naar Ibiza (alhoewel dat ook leuk kan zijn ;-), niet lang en ver van huis dus ook geen oppas en toestemming van je partner nodig.

Ik laat je ervaren dat het eenvoudig en tegen hele lage kosten kan. Gewoon thuis in je eigen omgeving op een moment dat het jou uitkomt. Ik laat je ervaren dat ook deze manier veel impact heeft en jou in beweging zet op weg naar meer voldoening en balans in je leven.

Een retraite is niks meer of minder dan een reis naar binnen om je eigen antwoorden te vinden. Maar laat dat nou juist zo lastig zijn om dit zelf te doen. Want waar begin je en wat moet je dan eigenlijk doen? En als je eenmaal begint leiden gedachten je telkens af. De reis naar binnen maak je juist doordat iemand je begeleid met zijn/haar stem en opdrachten.

En daarom heb ik voor jou een online retraite programma gemaakt, zodat het ook voor jou nu al mogelijk is om een retraite te volgen. Hoe tof is dat!

Middels video, audio en een download begeleid ik je in jouw reis van ongeveer 4 uur. Het enige dat jij hoeft te doen is zorgen dat je deze tijd ongestoord alleen kunt zijn. Thuis of op een andere fijne plek.

In deze retraite ga je jouw hart en intuïtie inzetten om antwoorden te krijgen op vragen als ‘waar sta ik nu in m’n leven en waar wil ik naar toe, hoe gaat het met mij en mijn emoties, welke stap wil ik gaan zetten en wat heb ik daarbij nodig?’

Je kunt deze retraîte thuis, buiten of op een eigen gekozen locatie elders doen. Bijvoorbeeld tijdens je workation! 🙂

Je krijgt een hele fijne meditatie, een wandeling, 3 bezinningsopdrachten, een oefening intuïtief schrijven/tekenen en een kaartlegging.

Voel jij nu een ‘yes, dit is gaaf!’

Normaal kost deze online retraite 247 euro. Jij kunt hem nu aanschaffen voor 27 euro (ex btw).

Je krijgt 6 maanden toegang. Zo heb je ruimschoots de tijd om zelf een geschikt moment uit te zoeken. En je kunt hem zelfs zo vaak herhalen als je wilt.

 

Eerdere deelnemers zeiden het volgende na afloop:

Ik kan nu al beter loslaten en heb meer duidelijkheid in welke kant ik op wil. Super fijn!

Eveline (42 jaar)

Ik voel weer contact met mijn innerlijke kracht en wijsheid. Dankjewel voor de mogelijkheid om op deze manier deel te nemen.

Hellen (53 jaar)

Mooie oefeningen om mee aan de slag te gaan én om vaker te herhalen! Je stem is prettig om naar te luisteren. Dat helpt ook. En dat je uitgenodigd wordt om naar buiten te gaan vond ik heel goed. Ik heb er echt van genoten.

Tanja (45 jaar)

© Susan van Asten 2023 | Algemene voorwaarden | Privacyverklaring | Fotografie Zuiverfotografie