Breng je leven weer in stroming

Laat emoties vóór je werken

 

Krijg grip op je emoties, versterk de verbinding met jezelf en krijg weer balans in je leven. Ervaar een diepgaand gevoel van rust, verbinding en acceptatie.

Breng je leven weer in stroming

Een krachtig en liefdevol programma voor vrouwen die een diepere verbinding met zichzelf willen voelen.

Emoties zijn onze wegwijzers. Ze vertellen ons hoe het met ons gaat. Leren we luisteren naar onze emoties, dan kunnen we goed voor onszelf zorgen. We hebben echter vaak afgeleerd om de signalen van onze emoties serieus te nemen. Emoties worden vaak gezien als iets negatiefs en als lastig. Ze brengen ons uit balans en we voelen ons naar.

In dit traject leer je je emoties inzetten als wegwijzers naar een leven vol voldoening, balans en geluk. Jij wordt weer de kapitein op je eigen schip.

Het HEAL-model

EMOTIES HERKENNEN

EMOTIES ERKENNEN EN BENOEMEN

EMOTIES ACCEPTEREN EN OMARMEN

EMOTIES LOSLATEN MIDDELS UITEN EN ONTLADEN

In het traject verbinden we spiritualiteit met alledaagse praktische tools. Voor mij staat spiritualiteit voor de verbinding met jezelf. De praktische tools zorgen voor de verbinding met het alledaagse leven. Omgaan met emoties in je gezin, in je relaties met familie en vrienden, in je werk en bij gebeurtenissen die in jouw leven voorbij komen.

‘Ik wilde leren waarom ik emoties niet los kon laten. Daar had ik veel last van. Ik luister nu beter naar mijn gevoel en wat ik wil in plaats van wat je hoort te doen. Ik ben gewoon goed zoals ik ben!’

Anja, 56 jaar – gastouder

‘Ik heb meer diepgang gekregen in mijn eigen emoties, kan nog beter beschrijven/voelen waar het zit en dit ook meenemen in mijn werk. Ik kan beter verwoorden wat er in me om gaat.’

Fanny, 44 jaar – hooggevoeligheidsdeskundige

‘Ik was mezelf echt kwijt. Nu kan ik weer genieten en ben ik veel meer ontspannen. Ik kan ook beter een beslissing nemen en dat brengt veel rust. Ook zorg ik beter voor mezelf en kan ik me-time nemen, zonder dat ik me schuldig voel.’

Ilhem, 45 jaar – social worker

In 8 modules komen de volgende thema’s aan bod

 

Module 1

In verbinding met jezelf

In deze module ontdek je hoe emoties jou laten zien wanneer je uit de verbinding met jezelf gaat en krijg je praktische tools om terug in verbinding te gaan.

Module 2

richting in jouw leven

In deze module ontdek je hoe emoties jou helpen bij het vinden van de richting in jouw leven; wat wil jij diep van binnen de wereld in brengen? En wat houdt je nu nog tegen?

Module 3

zelfzorg

In deze module ga je ontdekken hoe emoties jou helpen bij het op tijd herkennen van je grenzen. Je leert signalen herkennen wanneer iets wel of niet voor jou klopt.

Module 4

belemmerende overtuigingen

In deze module leer je hoe emoties jou laten zien waar jij jezelf veroordeelt. Je gaat aan de slag met het ombuigen van negatieve overtuigingen over jezelf. Zo creëer je meer compassie voor jezelf.

Module 5

je zelfhelend vermogen

In deze module ontdek je hoe emoties de balans in jou herstellen. Je leert je zelfhelend vermogen toelaten en activeren.

Module 6

leiding nemen over je eigen leven

In deze module ontdek je hoe emoties jou helpen bij het vergroten van je ik-kracht en daarmee het terugpakken van de de leiding over je eigen leven. 

Module 7

nieuwe mogelijkheden

In deze module ontdek je de kracht van emoties bij het ontdekken van nieuwe ideeën en mogelijkheden en het omarmen van twijfel en onzekerheid.

Module 8

voor jezelf gaan staan

In deze laatste module leer je hoe emoties je bij je ware passie brengen en het neerzetten van je echte in deze wereld vanuit zachtheid en verbinding.

‘Susan kan op zo’n warme, invoelende manier luisteren. Dit zorgde ervoor dat ik me echt gehoord voelde. Ik had het gevoel dat ik elke vraag kon stellen, niets was raar. Susan zorgde ervoor dat ik dieper kon en durfde te kijken, dan ik in mijn hoofd kon bedenken.’

Irma, 52 jaar – pedagogisch coach

‘De rust die Susan uitstraalt, de kundigheid en ook het vertellen van eigen, persoonlijke ervaringen, gaven me vertrouwen.’

Mariska

‘Susan wist me te prikkelen, te steunen, uit te dagen, een warm gevoel te geven, maar liet me vooral mezelf zijn. Ze wist me precies te raken in de punten waar ik nog iets aan wilde veranderen. Ze luisterde naar mij en zorgde ervoor dat ik steeds een stapje verder zette.’

Lea, 54 jaar – hooggevoeligheidsdeskundige

‘De begeleiding van Susan was boven mijn verwachting. Echt super mooi hoe ze de cursus geeft en de nazorg is gewoon geweldig! Susan luistert met veel geduld, kan de kern van je verhaal samenvatten en komt terug met feedback waar je echt iets aan hebt.’

Ilhem, 45 jaar – social worker

‘De begeleiding van Susan is echt super. Ze reageert snel op appjes en mailtjes. Ook tijdens de bijeenkomsten zelf wist ze goed aan te voelen wie wat extra aandacht nodig had en dan was daar ook ruimte voor.’

Fanny, 44 jaar – hooggevoeligheidsdeskundige

‘Susan is een warm persoon die oog en oor heeft voor iedereen. Ze luistert en kijkt naar je lichaamstaal. Ik voel me vertrouwd bij haar en kan me hierdoor bloot geven en mijn emoties laten zien.’

Marlie

Het programma bevat het volgende…

 

Groepsbijeenkomsten

De support van een groep is enorm verbindend en geeft steun. Iedere maand één bijeenkomst. Zo heb je voldoende tijd om elke bijeenkomst te verwerken en integreren. 8 Bijeenkomsten bij het live traject; 10 bijeenkomsten bij het online traject.

persoonlijk contact

Persoonlijke contact via WhatsApp of mail om al je vragen te stellen, obstakels te bespreken en mijlpalen te delen. Hierdoor is er ruim voldoende individuele aandacht voor jouw proces.

verdiepingsopdrachten

Diverse opdrachten en extra informatie tussen de bijeenkomsten door om je warm te houden, je aan te moedigen en voor verdere verdieping.

ONLINE ACADEMIE

Toegang tot de online academie, met alle oefeningen en informatie in korte video’s. Ter voorbereiding en/of herhaling.

naslagwerk

Prachtig vormgegeven reader met alle theorie uit het traject handzaam bij elkaar.

Dit is jouw investering in een leven waarin emoties vóór in plaats van tegen je werken.

Live traject

 • 8 bijeenkomsten van 10.00 – 16.30 uur
 • locatie Noord-Limburg incl. goed verzorgde lunch
 • 24/7 persoonlijk contact
 • 1 jaar toegang online academie
 • welkomstpakket met cursusmaterialen
 • reader als naslagwerk
 • tussentijds extra info en opdrachten voor verdere verdieping

  Traject 2024/2025

  13 september, 11 oktober, 1 november, 22 november, 13 december, 10 januari, 7 februari, 7 maart.

  €1750,00

  of 8 termijnen van 235,00

  Online traject

  • 10 online bijeenkomsten van 9.30 – 12.30 uur
  • Via Zoom
  • 24/7 persoonlijk contact
  • 1 jaar toegang online academie
  • welkomstpakket met cursusmaterialen
  • reader als naslagwerk
  • tussentijds extra info en opdrachten voor verdere verdieping

  Traject 2024/2025
  2 oktober, 30 oktober, 27 november, 18 december, 22 januari, 19 februari, 19 maart, 16 april, 14 mei, 11 juni.

  €1250,00

  of 8 termijnen van 170,00

  Zet je loopbaan- of scholingsbudget in of vraag je werkgever naar de mogelijkheden in het kader van duurzame inzetbaarheid.

  Voor betalen in termijnen, mail naar adm@susanvanasten.nl

  Na het afronden van
  ‘Breng je leven weer in stroming’…

   

  Durf je emoties toe te laten, accepteren en zelfs omarmen.

  Herken je je emoties en begrijp je wat ze je willen vertellen.

  Twijfel je niet langer over de keuzes die je moet maken en weet je wat écht bij je past.

  Ben je in staat jezelf weer terug in balans te brengen. 

  Heb jij (weer) richting in je leven en weet je welke kant je op wilt.

  Weet je hoe je de verbinding met jezelf kunt versterken.

  Werken je emoties vóór in plaats van tegen je.

  Laat je je emoties de weg wijzen naar een leven vol verbinding en voldoening.

  Veelgestelde vragen

  Wat is het verschil tussen het live en online traject?

  Bij het live traject duren de bijeenkomsten 6,5 uur; bij het online traject duren de bijeenkomsten 3 uur. Bij het live traject begin je telkens met een bijeenkomst waarbij je aan de slag gaat met oefeningen waarop je ter plekke feedback en coaching krijgt. Daarna kun je deze dag verder verwerken middels de online academie en persoonlijk contact. Bij het online traject werkt het precies andersom. Je begint zelfstandig aan iedere module middels de online academie, waarbij je middels korte video’s de informatie tot je neemt en oefeningen en opdrachten uitvoert. Hierbij kun je via app support vragen. Na afloop van iedere module bespreken wij tijdens de online meeting de oefeningen en opdrachten, waarbij je op dat moment feedback en coaching ontvangt. In de praktijk blijken beiden vormen even goed te werken. Kies voor de manier die goed bij jóu past!

  Moet ik een groot probleem hebben om mee te doen?

  Zeker niet! Wanneer jij persoonlijke ontwikkeling belangrijk vindt, graag wil groeien als mens en je daarbij wil verdiepen in emoties, ben je van harte welkom.

  Wat als ik niet bij een bijeenkomst aanwezig kan zijn?

  Een bijeenkomst kan helaas niet ingehaald worden. Om de veiligheid en de verbinding binnen groep te waarborgen kan niet bij een andere groep aangesloten worden. Doordat je altijd toegang hebt tot de online academie, kun je alle lessen volgen en mis je daardoor geen enkel onderdeel van het traject. Je mist alleen de feedback en coaching die tijdens de bijeenkomst gegeven wordt. Via app of mail kun je echter altijd nog om feedback vragen.

  Kan ik financiële ondersteuning krijgen om dit traject te bekostigen?

  Ben je in loondienst, dan kun je je loopbaan- of scholingsbudget hiervoor inzetten. Ook kun je je werkgever vragen om dit traject (deels) te vergoeden in het kader van ‘duurzame inzetbaarheid’. Het kan nooit kwaad om hierover in gesprek te gaan! Ben je zelfstandig ondernemer, dan kun je de kosten uiteraard aftrekken van je inkomstenbelasting en daarmee minimaal 30% terugvorderen.

  Ik vind Limburg wel ver. Vindt het traject ook op andere locaties live plaats?

  Nee. Dit traject vindt alleen live plaats in Horst aan de Maas. Omdat sommigen van ver komen, starten we de bijeenkomst om 10.00 uur. De locatie is vlakbij snelweg A73. Ongeveer 30 minuten onder Nijmegen en 40 minuten vanaf Eindhoven. Locatie Hoeve Rosa is een prachtige, rustige en luxe buitenlocatie met een mooi park, waar je in de watten wordt gelegd en helemaal tot jezelf kunt komen. Is Limburg echt te ver voor je, dan kun je uiteraard aan het online traject deelnemen.

  Contact

   

  heb je nog vragen? wil je liever eerst even kennis maken? Mail me gerust via susan@susanvanasten.nl

  © Susan van Asten 2023 | Algemene voorwaarden | Privacyverklaring | Fotografie Zuiverfotografie