Training Grip op je emoties

 

Ben je het geworstel met je emoties zat?

Voel je dat het anders kan, maar weet je niet goed waar te beginnen met zoveel informatie die tegenwoordig beschikbaar is?

Doe dan mee aan mijn training ‘Grip op emoties’ op 9 februari van 10.00 – 16.00 uur online via Zoom.

Je verlangt naar meer diepgang en verbinding

Maar op een of andere manier lukt dat niet. Je hebt het gevoel dat je altijd maar sterk moet zijn en je groot moet houden. Je echte gevoelens laten zien kan niet. Dat voelt veel te kwetsbaar. Wat zullen anderen dan wel niet van je denken? Dat je zwak of zielig bent? Maar hierdoor blijf je aanmodderen aan de oppervlakte. Je kunt hierdoor niet jezelf zijn. Niet je echte ik laat zien. Je zou jezelf zo graag meer willen uiten. Van onmacht voel je nu regelmatig je tranen branden en een brok in je keel.

Je zult iets met deze gevoelens moeten doen als je echt graag meer diepgang in je contacten wilt hebben en verbinding wilt voelen met jezelf en de mensen om je heen. Want nu zien mensen jou wel als een sterk en sociaal persoon, maar jij voelt jezelf steeds meer van jezelf verwijderd raken. Dat jaagt je zelfs een beetje angst aan. Herken je dit? Dan is deze training het startpunt voor jou!

 

Wat kun je verwachten?

In deze training leer ik jou vertrouwen krijgen in jouw emoties en gevoelens. Zodat ze niet meer eng of spannend zijn en jij ze dus wél durft te tonen wanneer je dat wilt. Je leert de basis van gezond omgaan met emoties en enkele zeer effectieve tools in omgaan met lastige, blokkerende emoties. Je gaat vooral veel doen en ervaren, want daar zit de verandering! Niet denken, maar voelen en ervaren. En van daaruit anders denken ;-). De oefeningen brengen jou direct dieper in verbinding met jezelf. Een gevoel van thuiskomen! Door de aanwezigheid van gelijkgestemden voel je ook de verbinding met anderen door de herkenning en erkenning. Daar laad je van op! Na deze training weet jij voortaan hoe jij de verbinding met jezelf blijvend kunt versterken en zul je steeds meer diepgang in jouw contacten ervaren. Jij laat je ware zelf zien en dat voelt enorm bevrijdend.

Niemand wordt kampioen in z’n eentje

Alle topsporters werken met een coach. Zij behalen hun prestaties echt niet door zelf aan te modderen. Directeuren, managers en ja ook coaches (de goede dan) laten zich allemaal coachen, zodat ze groeien en ontwikkelen. Gun jezelf ook die groei en ontwikkeling. Als je niets doet, blijft je in elk geval waar je nu bent.

Ik geef jou mijn bedding. Met heel veel liefde.

Voor slechts 98 euro een hele dag training waarin jij de rust gaat vinden om volledig te vertrouwen op je gevoelens en emoties. En daardoor verbinding met jezelf en de mensen om je heen.

© Susan van Asten 2023 | Algemene voorwaarden | Privacyverklaring | Fotografie Zuiverfotografie